Jdi na obsah Jdi na menu
 


CENÍK - Dětská hřiště VITA 1 - 18

Příspěvky

Dětská hřiště VITA 14

2. 2. 2010

Obrazek

 

 

Tato hřiště a dále varianty VITA 16 opět se zaměřením na pohyb a dovednost s radostí se sklouznout v tobogánu nebo s kamarády zvládnout ručkovací kružky (foto VITA 16D)

 

Dětská hřiště VITA 15

2. 2. 2010

Obrazek

 

VITA 15  - podívejte na všechny varianty.Skladba těchto hřišť vzájemně spojuje nejen houpání a sklouznutí,ale i potřebné zátížení celého těla a snahu zdolávat  další prvky na dětském hřišti.

 

Dětská hřiště VITA 16

2. 2. 2010

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Spousta možností pro posilování v lezení,šplhání - překonat ribstole,sklouznout se na skluzavce,slézt horolezeckou stěnu a zdolat nástrahy šplhací sítě nebo ručkovací kroužky. 

 

Dětská hřiště VITA 17

2. 2. 2010

Obrazek

 

Jednoduchá hřiště na posílení selého těla.Doplněk k velkým sestavám,nebo na malé prostory hřiště. 

 

Dětská hřiště VITA 18

2. 2. 2010

Obrazek

 

 

Zde najdete varianty hřišť s jenou i dvou houpačkou a silné houpací lano vhodné na sezení.Dále šplhací síť a neobvyklý žebřík  - RYBÍ KOST - pro vstup na podestu ke skluzavce.

 

Oplocení hřišť

2. 2. 2008

Tato složka je bez ceníku - cena stanovena po zaměření a konzultaci vždy předem na konkrétní zakázku k dětskému hřišti / sportovišti. V tomto zpracování mohou být navrženy různé varianty pro konkrétní zakázku na oplocení.

 

Ochranná síť

2. 2. 2008

Tato složka je bez ceníku - cena stanovena po zaměření a konzultaci vždy předem na konkrétní zakázku k dětskému hřišti / sportovišti.